FORBRUKERTEKNOLOGI

Apple klargjør «iWatch»

Registrert som eget varemerke.

Konseptbilde av hvordan en designer tenker seg at Apples smartklokke kan se ut, muligens med Samsung-teknologi for bøyelige skjermer.
Konseptbilde av hvordan en designer tenker seg at Apples smartklokke kan se ut, muligens med Samsung-teknologi for bøyelige skjermer. Bilde: Yrving Torrealba
1. juli 2013 - 08:51

Apple har et team på rundt 100 produktdesignere som utvikler en form for smartklokke, skrev anerkjente Bloomberg i mars. De skal også ha sikret seg minst 79 patenter relatert til forbrukerelektronikk man fester til håndleddet.

Mange analytikere mener det vil dukke opp en «iWatch» i løpet av året, og nå har Apple søkt beskyttelse nettopp av dette varemerket i Japan, ifølge samme nyhetsbyrå.

Søknaden ved det japanske patentkontoret ble registrert tidlig i juni, og først offentliggjort i forrige uke. Det skjer samtidig med at rivalen Samsung også forbereder sin egen smartklokke, skriver Bloomberg.

I likhet med Googles berømmelige smarte briller «Google Glass» faller dette inn under en ny kategori bærbar elektronikk, som det siste året har fått stor oppmerksomhet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.