BEDRIFTSTEKNOLOGI

Apple oppdaterer iOS

Versjon 4.2 kan lastes ned nå.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
22. nov. 2010 - 15:12

Apple kunngjorde i dag at en oppdatert versjon av iOS, operativsystemet til iPhone, iPod Touch og iPad, nå er tilgjengelig for nedlasting gjennom iTunes-programvaren.

iPad-brukerne er nok dem som får størst glede av oppdateringen, da denne oppdateringen gjør at mye funksjonalitet som fra før er tilgjengelig for iPhone, nå også gjøres tilgjengelig for nettbrettet. Dette inkluderer blant annet støtte for multitasking.

Det loves også bedre organisering av applikasjoner på iPad ved å dra dem over i mapper, samt en forent innboks for flere konti.

Game Center er helt nytt i iOS 4.2 gjør det enklere for iOS-brukere å utfordre venner og ukjent i ulike spill. AirPlay er en ny tjeneste for trådløs streaming av musikk, video og fotografier mellom iOS-enhetene og Apple TV.

AirPrint gjør det mulig for iOS-brukerne å sende utskrifter via WLAN til visse HP-skrivere.

Apple har også gjort Find My iPhone/iPad/iPod Touch-tjenesten gratis. Den kan tas i bruk ved å laste ned en tilhørende applikasjon fra App Store og hjelper brukeren med å finne igjen enheten ved hjelp av et kart. Den gjør det også mulig å låse enheten eller å slette alle brukerdataene på den. Denne tjenesten støttes dog bare av de nyeste generasjonene av iPhone, iPod Touch, samt av iPad.

Det loves bedre søk på websider i Safari, bedre bedriftsorientert sikkerhetsfunksjonalitet og støtte for en rekke flere språk.

iOS kan lastes ned med iTunes 10.1 til iPad, iPhone 3G og nyere, samt relativt nye iPod Touch-enheter. Multitasking er støttes dog ikke at iPhone 3G.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.