«Apple Tablet kommer i mars»

Anerkjente Wall Street Journal legger tyngde bak ryktene.

«Apple Tablet kommer i mars»

Anerkjente Wall Street Journal legger tyngde bak ryktene.

Få produkter er mer myteomspunne enn Apples berømte Tablet-PC, et produkt det har vært spekulert om i årevis, men som ennå ingen har sett snurten av.

Den siste tiden har ryktene tiltatt voldsomt, og lanseringen skal nå være svært nærstående. I slutten av måneden vil toppsjef Steve Jobs angivelig presentere den store nyheten.

- Apple planlegger å legge sin Tablet ut for salg i mars, skriver ærverdige Wall Street Journal nå.

Avisen slår fast at brettet vil ha en berøringsskjerm på mellom 10 - 11 tommer.

Det er fortsatt uklart om det dreier seg om flere modeller, men ifølge deres kilder skal Apple ha arbeidet med to ulike materialer til produktets overflate.

Videre gjentar de allment kjente spekulasjoner som at brettet blir et multimediaprodukt, med mulighet for å se film, tv-sendinger, nettsurfing, samt lesing av e-bøker og aviser.

- Apple har til hensikt å lage en helt ny produktkategori, som vil skille seg ut fra Windows-baserte tablet-produkter fra selskaper som Toshiba og HP, eller lesebrettet Kindle fra Amazon, skriver avisen.

Wall Street Journal har tidligere vist at de har gode kilder hos Apple.

I likhet med deres tidligere Apple-avsløringer er imidlertid også disse kildene anonyme. Akkurat som da avisen i fjor avslørte den hemmelige levertransplantasjonen til Steve Jobs.

Den gangen hadde Apple holdt det skjult at toppsjefen var alvorlig syk i lengre tid. Ikke før to måneder etter operasjonen kom dette frem, da nettopp Wall Street Journal sprakk nyheten.

Det er verdt å merke seg at artikkelen deres den gangen ble ført i pennen av journalist Yukari Iwatani Kane. Den samme skribenten slår nå fast at Apples iTablet lanseres i mars.

Men først skal produktet presenteres.

I forrige måned meldte Financial Times at Apple har bestilt plass i konferansesenteret Yerba Buena Center for the Arts i San Fransisco i slutten av januar 2010. Som denne nettsiden viser, er datoene 25.-27 januar registrert som helt ledige.

    Les også:

Til toppen