BEDRIFTSTEKNOLOGI

Apple WWDC 97 for

Dere som ikke har anledning til å delta på Apples World Wide Developers Conference 97, kan følge begivenheten over Internett. For får du direkteoverføring av nøkkelbegivenheter og du kan delta i samtaler over nettet.

5. mai 1997 - 02:00

Apple Computer arrangerer sin årlige utviklerkonferanse World Wide Developer Conference i San Jose, California i perioden 12. til 16. mai. Deltagelse koster $995 for tidlig registrering og $1095 for sen registrering. For å spre budskapet til utviklere eller interesserte som ikke har anledning eller tar seg råd til å delta, tilbyr Apple en billigvariant. For $99 kan man på direkten følge nøkkeltaler, få med seg ferske nyheter og delta i samtaler over Internett. Hvis man ikke følger presentasjonene i sanntid, kan man laste ned video-opptak i etterkant.

Som følge av Apples todelte operativsystemstrategi og selskapets økonomiske utvikling, er konferansen i år svært viktig for selskapet. Apples jobb blir å overbevise om at Rhapsody - selskapets fremtidige operativsystem - blir så bra at et stort antall utviklere velger å skrive applikasjoner for det. Et rikt utvalg med applikasjoner for Rhapsody er en forutsetning for bærekraftig utvikling for Apple-plattformen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.