JUSS OG SAMFUNN

APs landsmøte og røde roser

Riksnett har styrket sin sosialdemokratiske forankring de siste dagene ved å legge Det Norske Arbeiderpartis landsmøte på nett samtidig som Interflora forlater Schibsted Nett til fordel for A-presse-gateway'en.

Pål Leveraas
7. nov. 1996 - 00:15

Dermed er det duket for at Torbjørn Jagland skal kunne bestille røde roser til Gro uten å skifte http-adresse i browseren sin.

Arbeiderpartiets landsmøte starter torsdag, og web-stedet blir oppfrisket samtidig. En Internett kafé er satt opp på Folkets Hus hvor deltakerne og andre interesserte får muligheten til å delta i nyhetsgrupper og diskusjoner på nettet. Alle nyheter og referater fra innledende taler vil kontinuerlig bli oppdatert på landsmøtets egne hjemmesider. Det er åpent for alle å delta i diskusjoner på news, eller skrive sine hilsener i landsmøtets gjestebok.

Interflora har hoppet av fra Schibsted Nett og har valgt Riksnett som samarbeidspartner i stedet. Nå er det først og fremst farsdagen som står for tur.

Blant oppgraderingene som er lagt inn er mulighet for å merke av navnedager, fødselsdager eller begivenheter hvor personer fortjener en blomsterhilsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.