JUSS OG SAMFUNN

Årets nykommer i bilder

Morten Hjerde var den som kunne trekke bredest på smilebåndet under gårsdagens utdeling av digi.no-prisen på utestedet Smuget i Oslo i går. Hjerde og kompani i kometselskapet HEP stakk av med prisen "Årets nykommer".

Hilde Nyman
3. des. 1999 - 14:29

Det nye norske kometselskapet HEP stakk av med prisen som gjør at de kan titulere seg som Årets nykommer 1999.

Lennart Johansen, Stein-Erik Karlsen og Morten Hjerde fra HEP med digi.no-diplom. <i>Foto:  Hilde Nyman</i>
Lennart Johansen, Stein-Erik Karlsen og Morten Hjerde fra HEP med digi.no-diplom. Foto:  Hilde Nyman

Med sitt oppslagsbaserte internettverktøy iFinger har HEP allerede inngått intensjonsavtaler med britiske Oxford University Press og Kunnskapsforlaget og er et produkt man vil følge med spenning. 

Freetrax: David Gjester og Lars Kilevold. <i>Foto:  Hilde Nyman</i>
Freetrax: David Gjester og Lars Kilevold. Foto:  Hilde Nyman

Da daglig leder Morten Hjerde ble bedt om å beskrive produktet med én setning, svarte han intet mindre enn: "Dette er fremtidens oppslagsverk på Internett".

De to andre selskapene som ble finalenominert var plateselskapet Freetrax for sitt nettsted med samme navn og Screen Media, som er en Linux-basert, billig og trådløs Internett-terminal.

Screen Media: Birgit Armand, Carl Henrik Janson og forretningspartneren Dosch fra Dosch & Armand. <i>Foto:  Hilde Nyman</i>
Screen Media: Birgit Armand, Carl Henrik Janson og forretningspartneren Dosch fra Dosch & Armand. Foto:  Hilde Nyman

Fra Freetrax møtte blant annet musiker og gründer Lars Kilevold opp, men det var daglig leder David Gjester som mottok finalenominasjonen og diplomet fra Freetrax.

Også Screen Media møtte mannsterke på årets prisutdeling - blant annet støttet av tyske samarbeidspartnere på teknologisiden. 

Se også bildene fra utdelingen av digi.no-prisen.

 

Myndighetene i Norge er gode på trusselvurderinger, råd og veiledninger, både til virksomheter og private.  De fire første områdene over er hentet fra Nasjonal sikkerhetsmyndighets Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet. De inneholder nyttige anbefalinger som vi benytter aktivt i operativt arbeidet med cybersikkerhet i TV 2.
Les også

Dagens trusselbilde på internett er skremmende

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.