Årets nykommer i bilder

Morten Hjerde (bildet) var den som kunne trekke bredest på smilebåndet under gårsdagens utdeling av digi.no-prisen på utestedet Smuget i Oslo i går. Hjerde og kompani i kometselskapet HEP stakk av med prisen "Årets nykommer".

Det nye norske kometselskapet HEP stakk av med prisen som gjør at de kan titulere seg som Årets nykommer 1999.

Med sitt oppslagsbaserte internettverktøy iFinger har HEP allerede inngått intensjonavtaler med britiske Oxford University Press og Kunnskapsforlaget og er et produkt man vil følge med spenning. Fra venstre: Lennart Johansen, Stein-Erik Karlsen og Morten Hjerde.

Da daglig leder Morten Hjerde ble bedt om å beskrive produktet med én setning, svarte han intet mindre enn: "Dette er fremtidens oppslagsverk på Internett".

De to andre selskapene som ble finalenominert var plateselskapet Freetrax for sitt nettsted med samme navn og Screen Media, som er en Linux-basert, billig og trådløs Internett-terminal.

Fra Freetrax møtte blant annet musiker og gründer Lars Kilevold opp, men det var daglig leder David Gjester som mottok finalenominasjonen og diplomet fra Freetrax. Fra venstre: David Gjester og Lars Kilevold.

Også Screen Media møtte mannsterke på årets prisutdeling - blant annet støttet av tyske samarbeidspartnere på teknologisiden. Administrerende direktør Carl Henrik Janson flankert av Birgit Armand og forretningspartneren Dosch fra Dosch & Armand.

Se også bildene fra utdelingen av digi.no-prisen.

Til toppen