Arild Hustad blir toppsjef i Link Mobility

Er tilbake i IKT-bransjen et drøyt halvår etter han forlot Tele2.

Arild Hustad blir toppsjef i Link Mobility
Arild Hustad er ny administrerende direktør i Link Mobility, som dermed har sikret seg en leder med lang og bred erfaring fra telekom. (Arkivfoto fra pressekonferansen da fusjonen mellom Tele2 Norge og TeliaSonera ble kunngjort.) Bilde: Eirik Helland Urke

Arild Hustad er utpekt til ny administrerende direktør i det Oslo Børs-noterte teknologiselskapet Link Mobility. Det opplyses i en børsmelding mandag morgen.

Selskapet oppgir å være en av de største tilbyderne av mobiltjenester for bedriftsmarkedet i Norden og Baltikum, og tilbyr blant annet gateway-løsninger for SMS, mobilbetaling og ulike kommunikasjonsløsninger.

For ett år siden: Link Mobility sluker konkurrenten

Markedsverdien de siste par årene vitner om et selskap i betydelig vekst. Hittil i år er aksjekursen opp mer enn 56 prosent for selskapet med hovedsete i Oslo og drøyt 100 ansatte.

Hustad bringer med seg lang erfaring fra telebransjen, sist som administrerende direktør i Tele2 Norge. Han forlot bedriften tidlig i våres, kort tid etter fusjonen med TeliaSonera Norge.

Avtroppende administrerende direktør Johan Andersen viker plass for Hustad i Link Mobility. Andersen, som har hatt ulike nøkkelposisjoner i selskapet siden etableringen i 2001 blir med videre, nå som direktør for strategi og forretningsutvikling.

Etter telefusjonen: Hustad ut av Telia

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.