Lederbytte

Arild Hustad blir toppsjef i Link Mobility

Er tilbake i IKT-bransjen et drøyt halvår etter han forlot Tele2.

Arild Hustad er ny administrerende direktør i Link Mobility, som dermed har sikret seg en leder med lang og bred erfaring fra telekom. (Arkivfoto fra pressekonferansen da fusjonen mellom Tele2 Norge og TeliaSonera ble kunngjort.)
Arild Hustad er ny administrerende direktør i Link Mobility, som dermed har sikret seg en leder med lang og bred erfaring fra telekom. (Arkivfoto fra pressekonferansen da fusjonen mellom Tele2 Norge og TeliaSonera ble kunngjort.) (Bilde: Eirik Helland Urke)

Er tilbake i IKT-bransjen et drøyt halvår etter han forlot Tele2.

Arild Hustad er utpekt til ny administrerende direktør i det Oslo Børs-noterte teknologiselskapet Link Mobility. Det opplyses i en børsmelding mandag morgen.

Selskapet oppgir å være en av de største tilbyderne av mobiltjenester for bedriftsmarkedet i Norden og Baltikum, og tilbyr blant annet gateway-løsninger for SMS, mobilbetaling og ulike kommunikasjonsløsninger.

For ett år siden: Link Mobility sluker konkurrenten

Markedsverdien de siste par årene vitner om et selskap i betydelig vekst. Hittil i år er aksjekursen opp mer enn 56 prosent for selskapet med hovedsete i Oslo og drøyt 100 ansatte.

Hustad bringer med seg lang erfaring fra telebransjen, sist som administrerende direktør i Tele2 Norge. Han forlot bedriften tidlig i våres, kort tid etter fusjonen med TeliaSonera Norge.

Avtroppende administrerende direktør Johan Andersen viker plass for Hustad i Link Mobility. Andersen, som har hatt ulike nøkkelposisjoner i selskapet siden etableringen i 2001 blir med videre, nå som direktør for strategi og forretningsutvikling.

Etter telefusjonen: Hustad ut av Telia

Til toppen