Ark/Cinet ledende på Concorde

Fra 1. april er ADB-ressursene i Cinet samlet i en egen divisjon med 65 ansatte. De fokuserer utelukkende på Concorde.

En av de største Concorde-kontraktene i Norge ble tildelt Cinet AS for få dager siden. Selskapet skal innføre Concorde XAL hos Tiedemanns (sigaretter og Swix). I første omgang skal systemet benyttes i økonomifunksjonen og for håndtering av innkjøp og lønn. I neste fase skal Tiedemanns også benytte Concorde til ordre- og lagerstyring.

- Det er vel først og fremst Merkantildata som forbindes med Concorde. I hvert fall etter IBM-kontrakten i januar, markedssjef for ADB i Cinet, Ståle Lian?

- Jeg ser også det, men vi er klart størst på Concorde i Norge og har vært det i lang tid. Slik sett er det gøy å se at også Merkantildata nå sier de skal satse på Concorde. De har jo foreløpig trodd at de kunne utvikle denne typen systemer selv.

- Tilbyr dere flere ADB-løsninger enn Concorde?

- Ikke i dag. Vi har tidligere holdt på med opp til fem ulike systemer samtidig. Det har vist seg å bli for ressurskrevende. Nå fokuserer vi utelukkende på Concorde, uten at vi har bundet oss til det for all fremtid. Det skyldes blant annet at Concorde er den raskest voksende ADB-løsningen i dagens marked.

Lian forteller også at ADB-kompetansen i Cinet fra i dag er samlet i en egen divisjon som teller 65 ansatte.

Til toppen