KARRIERE

Arve Andreassen ny toppsjef i Chess

Har ikke tenkt å navigere selskapet i nye retninger.

Arve Andreassen har 25 års erfaring i mobilbransjen.
Arve Andreassen har 25 års erfaring i mobilbransjen.
6. apr. 2011 - 08:43

Arve Andreassen (47) er konstituert som ny toppsjef i mobilselskapet Chess, heter det i en pressemelding. Andreassen har arbeidet i Chess siden Vollvik Gruppen kjøpte selskapet i 2002. Han overtar etter Rolf Barmen som gikk til Nextgentel i slutten av mars.

Andreassen er BI-utdannet innen økonomi og ledelse. Han har til sammen 25 års erfaring fra mobilbransjen. Han bor på Askøy utenfor Bergen med kone og tre barn. I Chess har han vært leder for avdelinger som IT og Produkt, og var inntil nå salgsdirektør og viseadministrerende direktør. Han tenker ikke på å navigere selskapet i nye retninger.

Arve Andreassen har 25 års erfaring i mobilbransjen.
Arve Andreassen har 25 års erfaring i mobilbransjen.

– Vi har vekst og fornøyde kunder. Det er et godt utgangspunkt for å holde stø kurs. Vi har satset på stabilitet gjennom lave priser siden 2002, og det er en retning vi fortsatt skal følge. Samtidig skal vi også være et litt annerledes selskap som kan gjøre ting som er uventet og overraskende, skape liv og røre for kundene på en positiv måte, sier Andreassen.

Det understrekes at Andreassen er konstituert i toppsjefstillingen. Han og TeliaSonera er enige om å gi hverandre litt tid før stillingen eventuelt lyses ut på permanent basis.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.