Arve Løberg til Chess

Daglig leder Arve Løberg i Norske Gram er tilsatt i Chess Communications, hvor han skal utvikle A-presse-samarbeidet.

Daglig leder Arve Løberg i Norske Gram er tilsatt i Chess Communications, hvor han skal utvikle A-presse-samarbeidet.

Arve Løberg (46) har de siste fire årene ledet plateselskapet Norske Gram etter en omstillingsperiode. Selskapet omsetter nå for 80 millioner kroner.

Administrerende direktør i Chess, Nils Åge Molden, sier til digitoday.no at Løberg vil få ansvaret for Chess sin satsing overfor A-pressen og vil ha hovedansvaret for å utvikle tjenestene som lokalavisene skal benytte.

Molden sier at han en tid har arbeidet patallelt mot Løberg og A-pressen, sistnevnte kjøpte seg inn i Chess med 18 prosent sist uke.

Løberg skal foreløpig arbeide fra Trondheim, en by der A-pressen ikke lenger er representert med egen avisdrift, men fortsatt har et eget avdelingskontor.

Løberg, som starter i sin nye jobb 1. juni, er ikke ukjent med A-pressen. Han har arbeidet både i Namdals Arbeiderblad og den nå nedlagte Trondheimsavisa Arbeider-Avisa, og har dessuten bakgrunn som informasjonssjef i TV 2.

Løberg sier til Kampanje.com at en nå ser muligheter for å bruke A-pressen som distribusjonskanal og som innholdsleverandør.

- Jeg skal tilpasse innholdet til A-pressens mange lesere. Vi skal gjøre innholdet interessant også for de som er over aldersgruppen 12 til 19 år.

Molden opplyser også at Chess for tiden arbeider med distribusjonsavtaler overfor to til fire mobilselskap.

Til toppen