ASK-lanseringer på CeBIT

Ved åpningen av CeBIT-messen i Hannover kunngjør Ask Proxima fire nye projektorer.

Ved åpningen av CeBIT-messen i Hannover kunngjør Ask Proxima fire nye projektorer.

Den nye A6 compact beskrives som markedets mest lyssterke LCD-projektor med XGA-oppløsning. A6 veier 3,5 kilogram og har en lysstyrke på 800 ANSI lumen. Bildestørrelsen målt diagonalt er fra 0,6 til 7,6 meter. Funksjonelt beskrives apparatet som et multimediaverktøy for krevende kunder, ideel for grafikk, regneark, konstruksjonstegninger og liknende. Projektoren håndterer datasignaler, video, S-Video og stereo lyd. Innebyggede stereo høyttalere skal strekke til mellomstore lokaler. Apparatet kan leveres i april. Veiledende utsalgspris er 72.600 kroner.

Samme pris er satt på den nye projektoren Impression A9, beregnet på detaljrike multimedia presentasjoner i større lokaler. Oppløsningen er XGA, lysstyrken 1000 ANSI lumen og bildestørrelsen0,6 til 7,6 meter. Tilkoplinger er PC, Mac, andre arbeidsstasjoner, ulike videoformater og S-Video. De innebyggede stereo høyttalerne på fem watt kan sjaltes ut til fordel for eksternt lydanlegg. Apparatet blir tilgjengelig i april.

I nisjen for "ultra portable" projektorer i lavprissegmentet lanseres LCD-projektorene C1 compact og C5 compact. Spesifikasjoner og pris på disse er ennå ikke offentlig tilgjengelig.

Til toppen