FORBRUKERTEKNOLOGI

Asus-bærbar med doble pekeflater

Skal selge diger, bærbar maskin designet av Bang & Olufsen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
6. jan. 2010 - 14:53

Bang & Olufsen er kjent for utradisjonelt design, så når selskapet har fått i oppdrag å designe en bærbar pc for Asus, kommer det ikke som noen overraskelse at resultatet er litt oppsiktsvekkende og uvanlig.

Det kan man nok si at Asus NX90 har blitt. Ansvar for designen har David Lewis i Bang & Olufsen hatt. Maskinen skal være spesielt beregnet for avspilling av musikk og leveres med Rotation Desktop-programvare, som skal gi brukerne en intuitiv, DJ-lignende tohåndskontroll over avspillingen av musikk og andre innholdstyper. Dette kan brukeren betjene ved hjelp av de to styreflatene som er plassert på hver sin side av tastaturet.

Den har to forholdsvis store høyttalerpaneler på sidene av den 18 tommer store 1080p-skjermen. Høyttalerne skal ha dedikert strømforsynig og er basert på noe Asus kaller Sonic Focus-teknologi.

Grafikken er basert på et Nvidia GeForice GT 335M-grafikkort. Maskinen kan leveres med Intel Core i5- eller i7-prosessor. Utstyrt med 1280 gigabyte med lagringsplass, fordelt på to harddisker, i tillegg til en slot-in-basert Blu-ray-spiller, vil maskinen ha en veiledende pris på 2499, skriver Cnet News.

Grunnmodellen skal dog koste 1999 dollar.

Asus NX90 er designet av Bang & Olufsen.
Asus NX90 er designet av Bang & Olufsen.
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.