AT&T-Unisource best i verden

AT&T-Unisource Communications Services er den beste globale nettleverandøren i verden. Det er konklusjonen i en omfattende brukerundersøkelse gjennomført av Data Communications International Magazine.

AT&T-Unisource Communications Services er den beste globale nettleverandøren i verden. Det er konklusjonen i en omfattende brukerundersøkelse gjennomført av Data Communications International Magazine.

AT&T-Unisource får høyest gjennomsnittsscore av verdens globale tjenesteleverandører i undersøkelsen, som er den tredje i rekken på like mange år.

I et klima preget av knallhard konkurranse og det Data Communications' ansvarlige redaktør Peter Heywood beskriver som "et uoversiktlig kart med alt for mange internasjonale operatører og tjenester", må IT- og nettverkbeslutningstakere ta en rekke vanskelige avgjørelser der det handler om å balansere kvalitet og kostnader.

- Når det som høres bra ut til å begynne med viser seg å være enten halvgjort eller overdrevet, har disse beslutningstakerne få andre valg enn å leve med den bestillingen de har gjort. Det beste rådet jeg kan gi er at de leser denne undersøkelsen først, sier Heywood, som sikkert får solgt noen ekstra eksemplarer av bladet med det.

Data Communications' lesere ble bedt om å rangere fire tjenestekategorier fra verdens internasjonale leverandører: internasjonalt leide linjer, ISDN, internasjonal frame relay og internasjonal IP. En av årsakene til at nettopp AT&T-Unisource til slutt havnet øverst på lista var at selskapet ble vurdert å ha den beste geografiske dekningen, og dermed inntok AT&T-Unisource solide plasseringer i samtlige frame relay-kategorier.

AT&T-Unisource fikk av sine egne frame relay-kunder absolutt toppscore på pålitelighet og oppetid, samtidig som selskapet blir vurdert som dyktig til å utføre reparasjoner innen gitt tidsfrist. Innen IP-tjenester - det være seg for Internett så vel som for intranett - er AT&T-Unisources kunder også svært godt fornøyd med sin leverandør innen kategoriene pålitelighet, oppetid og feilfiks.

AT&T-Unisource får også god kritikk for sin kundebehandling og supporttjenester.

Av de til sammen 3500 leserne av Data Communications som kjøper slike tjenester, deltok 322 i leserundersøkelsen, som hadde bare to beskjedne svarinsentiver: enten en musematte eller én dollar kontant på labben.

Hele undersøkelsen kan du lese ved å klikke på linken øverst til høyre på denne siden.

Til toppen