AVTALER & KONTRAKTER

Atea til domstolene

Skal levere fjernmøteløsninger.

Oslo  tingrett og de andre domstolene, som alle driftes av Domstolsadministrasjonen, vil få videokonferanseutstyr levert fra Atea de neste årene.
Oslo tingrett og de andre domstolene, som alle driftes av Domstolsadministrasjonen, vil få videokonferanseutstyr levert fra Atea de neste årene. Bilde: Agnete Brun / Dagbladet / All Over Press
3. juli 2013 - 09:58

Atea har vunnet en kontrakt med Domstolsadministrasjonen om leveranse av fjernmøteløsninger til justissektoren. Det melder selskapet i en pressemelding onsdag morgen.

– Atea skal dekke sektorens behov for fjernmøteløsninger gjennom leveranse av utstyr, programvare og rådgivning, i tillegg til service- og driftstjenester, skriver selskapet som oppgir avtalens verdi til 10 millioner kroner i året. Varigheten er på to år, med opsjon på ytterligere to år.

– Med denne avtalen vil Atea kunne tilby virksomheter i justissektoren fjernmøteløsninger, slik at møter og informasjonsutveksling med levende bilder, lyd og informasjon kan skje på en god, sikker og effektiv måte mellom aktører som er geografisk adskilt over hele Norge, inklusiv Svalbard. Dette åpner blant annet muligheten for gjennomføring av rettssaker der parter kan delta gjennom ulike varianter av fjernmøteløsninger, skriver selskapet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.