JUSS OG SAMFUNN

Autodebatten ruller videre: - Brauti gråter for sin syke mor

Daglig leder i auksjonsfirmaet BCA Autoauksjon, Kjell-Espen Thoresen, reagerer sterkt på Roar Brauti og Bilmeglerens angrep på yaTack og BCA. - Brauti er på jordet, mener Thoresen.

Therese Werenskiold
24. feb. 2000 - 12:48
yaTackLease PlanRoar Brauti
BilmeglerenHans Christian Qvist
Hele artikkelen kan du lese her:
Gøy når "Steen & Strøm" på nettet skal selge biler
digi.no


Kjell-Espen Thoresen, som er daglig leder i BCA, reagerer sterkt på denne påstanden:

- Det skinner klart igjennom at Brauti gråter for sin syke mor. Som vanlig. Jeg synes det er flott at vi ser initiativ og nye idéer også for bilbransjen. Jeg er helt på bølgelengde med Qvist i at Brauti her er på jordet, sier Thoresen

- Bilmegleren.no ved Brauti har søkt etter presseomtale og flere treff på sine sider i mange år. Hans egne oppgitte treff er ikke flere enn de vi har på våre informasjonssider, påstår Thoresen, som karakteriserer Brauti som "en mygg i internettsammenheng når det gjelder besøk på bil/bruktbil".

- Når det gjelder vår påståtte "fiasko" vil jeg opplyse følgende: BCA Autoauksjon er Europas største auksjonsforretning med 33 auksjonshus spredt rundt i Europa. I all hovedsak henvender BCA seg til den etablerte bilbransje og det håndteres omlag 1, 2 millioner biler på lukkede auksjoner i Europa hvert år gjennom vårt system, skriver Thoresen i et brev til digi.no.

- Oslo Bilauksjon AS, nå BCA Autoauksjon, har i alle år i stor grad kun henvendt seg til konsumentene; altså privatmarkedet. Vi gjennomførte for første gang i Norge en "hermetisk" lukket auksjon for bransjen den 26. januar, med cirka 200 besøkende. Vi solgte i underkant av 40 prosent på tre formiddagstimer. Dette kan vel vanskelig kalles en fiasko, hevder Thoresen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.