BEDRIFTSTEKNOLOGI

AutoForm: Noen presiseringer

AutoForm gjør oppmerksom på noen unøyaktigheter som har sneket seg inn i den første artikkelen i vår serie om søknader til Rosing-prisen.

Eirik Rossen
3. des. 1997 - 11:01

Bedriften ønsker først å presisere at det er omkostningene ved utfyllingen av skjemaer som er hovedproblemet ved det offentlige skjemaveldet, og at disse omkostningene representerer en stor byrde for norsk næringsliv.

Styreleder Kåre Fløisand vil ellers nedtone sin karakteristikk av skjemaveldet generelt til "en av de største" (og ikke "den største") utfordringene innen administrativ databehandling.

Han ønsker også å presisere sine uttalelser vedrørende det svenske selskapet SignOn AB. Forretningsidéen der er at brukere kan laste ned offentlige formularer, fylle dem ut og skrive dem ut i utfylt stand. Brukeren kan i noen tilfeller lagre det utfylte skjemaet lokalt, men det er ikke mulig å bare lagre selve skjemaet lokalt til neste gang man trenger et blankt eksemplar.

Som det går fram av forrige artikkel, går AutoForm flere skritt videre i forhold til SignOn-konseptet.

Til slutt ønsker AutoForm AS å presisere at man har planer om å sende en søknad til Esprit - søknaden er ennå ikke sendt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.