Automatisk lydløs telefon på møter

ANDROID: Pinlig at telefonen ringer i et møte? Silence setter en stopper for det.

Automatisk lydløs telefon på møter
Bilde: All over press

De fleste av oss har vært der. Det viktige møtet med en kunde, der telefonen plutselig spiller på full guffe fordi du har glemt å slå av ringelyden før du gikk inn.

Det enkleste er selvsagt om du husker å slå den av selv. Har du en tendens til å glemme å skru den på igjen, er appen Shush svært kjærkommen, som lar deg definere et tidsintervall før ringelyden automatisk skrur seg på igjen i det du setter telefonen på lydløs.

Det finnes også apper som Tasker eller Automagic, som lar deg lage en profil som automatisk slår av ringelyden når telefonen er tilkoblet det trådløse nettverket på kontoret.

Dog er det ikke alltid på kontoret man har møter, og i så måte har Silence en smart funksjon å by på: Den lar seg nemlig integrere med kalenderen slik at telefonen automatisk kan sette seg på lydløs i tidsrommene du har avtaler i kalenderen – og på igjen etterpå, om du vil.

Appen gir også mulighet til å definere ulike innstillinger basert på tidsrom; for eksempel at ringelyd, WiFi, Bluetooth etc. skal deaktiveres mellom 23 og 07 fra søndag til torsdag.

Silence (Google play, gratis/annonsefinansiert - kr 12,- for å fjerne annonser)

Bonus: Digi-leser Alexander H. tipser også om Agent som tilbyr tilsvarende og mer til.