AvantGo satser på norske brukere

Den populære informasjonsleverandøren AvantGo, som lever Internettsider til håndholdte datamaskiner, satser nå på norske brukere.

Den populære informasjonsleverandøren AvantGo, som lever Internettsider til håndholdte datamaskiner, satser nå på norske brukere.

Informasjonsleverandøren AvantGo har lansert en helnorsk side for sine brukere. Sammen med denne har de også lansert engelsk, fransk, tysk, svensk, finsk og dansk, og alle sammen er skrevet på språket som snakkes i det respektive landet, og lenkene til tjenester baseres på enten nasjonale tjenester som kan være av interesse for beboerne i landet, eller internasjonale tjenester som ikke er spesifikke for et annet område.

AvantGo er et program som spesialiserer seg på å omforme innholdet på nettsider for nedlasting til håndholdte datamaskiner.

Tjenesten tar med andre ord arbeidet bort fra det å finne informasjon spesialisert på, for eksempel, Norge. Forsiden kommer med mange gode forslag, og menyene på siden kan brukes til å finne mer spesielle tjenester.

For de tjeneste man ikke finner manuelt, kan man bruke søkefeltet på toppen av siden til å søke enten etter informasjon fra det valgte området eller alle regioner.

Tjenesten ser dog ikke helt ferdig ut da alt det statiske fremdeles er på engelsk, mens all dynamisk tekst er oversatt.

Til toppen