FORBRUKERTEKNOLOGI

Avduker snart ny iPad

Datoen er klar.

Apple-sjef Tim Cook viste frem Apple Mini i fjor. I år kommer det etter alle solemerker en ny versjon med Retina-skjerm.
Apple-sjef Tim Cook viste frem Apple Mini i fjor. I år kommer det etter alle solemerker en ny versjon med Retina-skjerm. Bilde: Kevork Djansezian/Getty Images/All Over Press
9. okt. 2013 - 08:41

Ifølge den velrennomerte teknologibloggen AllThingsD vil Apple kalle inn til lansering av en oppdaterte versjoner av iPad og iPad Mini den 22. oktober. I tillegg til oppdaterte iPad-versjoner er det også ventet at Tim Cook og resten av Apple-ledelsen vil vise frem en ny Mac Pro og OS X Maverick.

Ryktemølla skal ha det til at den nye iPaden blir tynnere og «lettere» design, samt forbedret kamera. Det er også ventet at den vil komme med den nyss lanserte 64-bits A7-brikken som er inne i iPhone 5S. Den mindre utgaven, iPad Mini, er ventet å bli lansert med en Retina-skjerm, som storebroren har vært utstyr med i den siste generasjonen.

Her har det imidlertid vært spekulert i leveranseproblemer, som digi.no har rapportert om tidligere.

For Apple er det viktig å komme med de nye og oppgraderte nettbrettproduktene i god tid før julehandelen tar til for fullt på verdensmarkedet. De blir tungt utfordret av Android-baserte nettbrett, noe som har gjort at markedsandelen har falt betydelig det siste året.

AllThingsD fikk, ikke overaskende, ingen kommentar fra Apple om arrangementet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.