RESULTATERFINANS

Avenir kjøper danske telekonsulenter

Avenir, som ble kjøpt opp av Merkantildata tidligere i år, har kjøp det danske konsulentselskapet Andersen Managemant International for 120 millioner danske kroner.

Sigvald Sveinbjørnsson
6. apr. 2000 - 11:14

Avenir, som nå er en del av Merkantildata, kjøper det danske konsulentselskapet Andersen Management International for 120 millioner danske kroner. Oppgjøret er i 45 prosent Merkantildata-aksjer og 55 prosent kontant.

Les også:


Avenir vil ha Merkantildata

Det danske konsulentselskapet går inn i Avenir Interactive, som skal etablere en ny forretningsenhet med fokus på bredbåndsløsninger og mobilkommunikasjon, melder selskapet i en børsmelding.

Andersen Management International har tung erfaring innenfor telekom, og har gjennomført flere prosjekter innenfor privatisering og konkurranseutsetting, står det i børsmeldingen.

Selskapet ble etablert i 1989 og har 43 ansatte.

Forretningsområdet telekom, som Merkantildata nå etablerer, skal tilby rådgivning og systemutvikling, og dekker strategi, teknologi og kommunikasjon med fokus på bredbåndsløsninger og mobilkommunikasjon. Planer for videre vekst innenfor dette forretningsområdet innebærer ytterligere oppkjøp slik at det dekker hele Norden innen utgangen av år 2000, skriver Merkantildata i en børsmeldingen.

Les:


Merkantildata vil samle Norden til et e-rike
Adolfsen skal fokusere på utlandet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.