Avenir og IBM i e-banksamarbeid

Avenir Interactive har inngått en intensjonsavtale med IBM. Intensjonen er å bli den mektigste leverandøren av e-business og CRM-system til bank- og forsikringsnæringen.

Avenir Interactive, en del av Avenir som nylig ble kjøpt opp av Merkantildata, har inngått en intensjonsavtale med IBM. Selskapene skal samarbeide om bank- og forsikringskundene.

Ved å koble IBM og Avenirs produkter skal selskapene utgjøre et kraftsenter for e-business og CRM-produkter til denne sektoren, skriver Avenir i en børsmelding.

- Dette samarbeidet vil styrke begge selskapene. Vi blir nå det største miljøet for e-business- og CRM-tjenester til bankene, som vi allerede er godt inne i, forteller Jan Haakon Gulbrandsen, konserndirektør for marked og salg i Avenir, til digi.no.

- Den nye økonomien krever nytenkning og etablering av nye allianser for å være en pådriver i markedsutviklingen, sier Gulbrandsen til digi.no. Han fremholder at IBMs portefølje av komponenter og e-business- programvare passer som hånd i hanske til Avenirs kompetanse på dette området.

Til toppen