BEDRIFTSTEKNOLOGI

Avventende Fritzvold

Hovedaksjonær i SMG, Bjørn Fritzvold, har ikke har solgt aksjer i SMG de siste dagene, og sier til digi at den store aktiviteten rundt aksjen i første omgang skyldes utålmodige aksjonærer.

Eirik Flaa
7. aug. 1997 - 14:58

Bjørn Fritzvold i Micro Holding har ikke solgt aksjer i SMG de siste dagene, og han tror heller ikke CHS Elektronics har vært med på stormen rundt selskapets aksjer.

- Det er fortsatt endel smådetaljer det må ryddes opp i før oppkjøpet er i boks, CHS skal jo som kjent gjennomføre en due diligence, sier Fritzvold til digi. Han er forøvrig svært fornøyd med avtalen med CHS.

- På kort sikt er dette en meget god avtale, sier Fritzvold, som medgir at det er en smule vemodig å kvitte seg med det som er igjen av hjertebarnet Micro Software Group.

- Det er klart det settes følelser i sving når en ikke lenger vil ha noe med SMG å gjøre, men den største bøygen for meg var likevel når vi fusjonerte med Santech, sier Fritzvold som forklarer at det er viktig å ha et personlig forhold til det man driver med.

- For min egen del er det helt essensielt å ha et nært forhold til det jeg driver med, uten et slikt engasjement kan jeg ikke drive business, sier Fritzvold, som ikke har tenkt til å trekke seg tilbake etter å ha håvet inn millionene fra SMG salget.

- Jeg er ikke typen til å trekke meg tilbake, men hva jeg har tenkt å bruke pengene til vil jeg ikke si noe om foreløpig, avslutter MSG gründeren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.