BEDRIFTSTEKNOLOGI

Aztech med 12 X CD-ROM

Aztech Systems Limited i Singapore, en multimediaprodusent, lanserer som en av de første aktørene en 12 X CD-ROM spiller.

Jens Kanden
22. aug. 1996 - 00:00

Aztech Systems Limited i Singapore, en multimedia produsent, lanserer sin 12 X CD-ROM spiller. Den nye spilleren vil tilby overføringshastigheter på 188KB pr. sekund med jevn og pålitelig playback kvalitet, i følge til Aztechs pressemelding.

Volumproduksjon kommer igang i midten av september med prøver for store systemprodusenter sent i august. Produktet skal prises midt på treet men være et høyytelsesprodukt med gjennomsnittlig søketid på 145ms. CD spilleren skal gi god nok ytelse for applikasjoner som MPEG-basert fullbevegelse video og Photo-CD. Spilleren har ATAPI grensesnitt, 128K minnebuffer, støtter Direct Memory Access Mode 2 på 16,6 MB pr. sekund noe som vil redusere CPU belastningen med opptil 50% i henhold til Aztech.

Spilleren er designet for Windows 95, men støtter også Windows NT og O/S2. Produktet vil i første omgang bli solgt til systemprodusenter, men vil senere selges i butikkinnpakning til sluttbruker.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.