Backgammon på HjemmeNett

Klokken 13:00 i dag lanseres Norges nye forbrukernettsted, HjemmeNett. Et spillselskap med sete i Holland har skrevet kontrakt med HjemmeNett AS, til tross for at deleier og spillgigant Egmont også skal levere sine produkter. - Ikke noe problem, mener HjemmeNettsjef Toralf Ekelund.

Ifølge produktsjef Thomas Schreiner i Funcom skal selskapet være leverandør av underholdningsinnhold til HjemmeNett. HjemmeNett-sjef Toralf Ekelund bekrefter dette, men mener at dette ikke skaper noen konflikt i forhold til én av eierne i HjemmeNett, Egmont.

digi.no har tidligere skrevet at Egmonts multimedieselskap Egmont Online er på vei inn i Norge med sitt onlinekonsept Villa Magica.

- Det som Funcom leverer er enkle spill. Egmont vil komme med langt mer avanserte spill-løsninger som ikke vil konkurrere med Funcoms, mener Ekelund.

Funcom er et selskap som har eksistert i fire år og har sitt utspring i Norge. Selskapet eies av et holdingselskap i Holland, Funcom B.V., men er også inne med et foretak i Irland. Selskapet satser på kjente, folkelige spill som Backgammon og sjakk, men vil etterhvert tilby flerbrukerspill; det vil være mulighet for mange nettbrukere å koble seg til eksempelvis rollespill på Internett.

Til toppen