Bank fornyer med Evry

Avtale verdt 800 millioner kroner.

Bank fornyer med Evry
Evry med konsernsjef Terje Mjøs i spissen kaprer enda en storkontrakt i Bank-Norge. Bilde: Evry

Sparebanken Vest fornyer sitt samarbeid med Evry. Ifølge en pressemelding har kontrakten en verdi på 800 millioner kroner fordelt over fem år.

Leveransen omfatter det IT-giganten betegner som «neste generasjon kjernebank og betalingsløsninger». I tillegg blir de også samarbeidspartner i et fornyingsprosjekt som skal styrkes bankens satsing på digitale tjenester.

Evry har måttet beklage flere driftsforstyrrelser på tjenester de leverer til banknæringen den siste tiden, uten at det ser ut til å ha lagt noen demper på ønsket om å velge dem som leverandør.

Tillit

Tvert imot fremholder Sparebanken Vest stabil og sikkert drift som en viktig egenskap når de skal ut å handle banktjenester.

– Et viktig element for at Sparebanken Vest skal kunne gi kundene gode opplevelser, er å tilby enkle, tilgjengelige og brukervennlige banktjenester basert på stabil og sikker drift. Den nye samarbeidsavtalen vi i dag har inngått med Evry er et viktig bidrag for å imøtekomme kundenes forventninger. Avtalen vil ivareta vårt behov for å sikre økt kvalitet på IT-leveranser, samtidig som den vil gi banken tilgang til nye, innovative og fremtidsrettede bankløsninger, uttaler konserndirektør i Sparebanken Vest Bjørg Marit Eknes.

Konsernsjef Terje Mjøs i Evry sier han er glad for at det allerede gode samarbeidet med kunden er fornyet og forsterket for de neste fem årene.

Den nye avtalen løper fra 1. januar 2015 og ut hele 2019. Kontrakten har en opsjon på ytterligere to år.

    Les også: