AVTALER & KONTRAKTER

Bank fornyer med Evry

Får levere i fem nye år.

Evry, med toppsjef Terje Mjøs i spissen, får fem nye år som leverandør til Skandiabanken.
Evry, med toppsjef Terje Mjøs i spissen, får fem nye år som leverandør til Skandiabanken. Bilde: Evry
2. mai 2013 - 08:18

IT-konsernet Evry melder at de har inngått en avtale med Skandiabanken om å levere IT-tjenester i fem nye år. Avtalen har en verdi på omtrent 200 millioner kroner, og løper frem til utgangen av april 2018 og er en videreføring av en eksisterende avtale.

Dermed får Evry fornyet tillit fra en viktig bankkunde. Dette er viktig for IT-selskapet, som de siste månedene har slitt med leveransekvaliteten til denne viktige sektoren. Ifølge en melding fra selskapet skal Evry levere betalingsformidling, i form av reskontro og regningsbetaling, samt grensesnitt mot Skandiabankens egen nettbank.

Skandiabanken skal også ta i bruk nye saksbehandlingsløsninger fra Evry.

– For å kunne videreutvikle våre betalingsløsninger på en vellykket måte, er det viktig for oss å ha et langsiktig samarbeid med en partner og leverandør som forstår virksomheten vår. Evry har kompetanse og ressurser til å bidra til bankens fortsatte suksess med fremtidsorienterte løsninger til det beste for våre kunder, sier leder for Produkt og Prosess i Skandiabanken, Gunnar Senum, i en kommentar.

For Evry vil bank-avtalen smake godt. Flere av selskapets sentrale avtaler er oppe til reforhandling, deriblant en stor infrastrukturavtale med DNB. Evry har fått mye uønsket oppmerksomhet etter flere episoder med nedetid og problemer knyttet til bankleveransene de siste månedene.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.