Bankia: - Best respons med nettannonser

Bare i løpet av et halvt år har Bankia fått 20.000 nye kunder. Den nye banken forklarer suksessen med at Internett gir en suveren respons sammenliknet med andre medier.

- I begynnelsen forsøkte vi også andre kanaler, men responsen var helt klart best på nett, sier markedsdirektør Jan Grenth i Bankia til nettavisen Propaganda, som legger til at Bankia ikke har investert mer enn to-tre millioner kroner på markedsføringen.

Verken avis, TV, boards eller direktereklame klarer å måle seg med nettannonsering, mener Grenth: - Nettet er den mest effektive kanalen for markedsføring, og derfor har vi konsentret innsatsen på nett etter også å ha brukt litt print innledningsvis, sier han.

- Vi har snakket med reklamebyråer, og snakker i merkevarebyggingsbaner. Det er ikke så viktig for oss. Vår fokus er lønnsomhet, og derfor benytter vi Internett som kanal, sier Grenth. Overfor Propaganda påstår han at Bankia etter et halvt år i markedet har skaffet seg 20.000 kunder uten å ha brukt mer enn halvparten av årsbudsjettet.

Til toppen