Barne-konkurranse ga rekord-respons på Internett

Barne-kanalen Fox Kids' talent-konkurranse på nettet samlet over 130.000 stemmer. Den potensielle barnestjernen, plukket ut av Jahn Teigen, blir med på en stjernespekket CD.

De to siste ukene har barn og unge kunne stemme på et ungt sangtalent på Fox Kids sine nettsider.

Vinneren blir med på den nye CDen "Fox Kids Hits 2", der også Westlife og Britney Spears har fått plass, som kommer i butikkene i begynnelsen av mars.

Avstemmingen ble den mest populære på Fox Kids sine nettsider noensinne, det kom inn 132 705 stemmer totalt, skriver kanalen i en pressemelding.

Det ble 19 år gamle Isabell Øversveen fra Asker vant kampen om en plass på

CDen Fox Kids Hits 2. Isabell får nå sin sang med på den kommende hit-CDen, som utgis av BMG i samarbeid med Fox Kids.

De fire artistene som konkurrerte er alle unge som har prøvesunget hos Teigen Studio på Aker Brygge. I samarbeid med barne-TV-kanalen Fox Kids og plateselskapet BMG plukket Jahn Teigen ut noen av hans mest lovende talenter.

- Fox Kids er mange barn og unges favorittkanal, og musikk er alltid populært. Det viser aktiviteten på internettsidene våre og all responsen vi får. For oss er det veldig viktig å engasjere internettbrukerne i både utviklingen av kanalen og i nye produkter, sier Unni Amundsen, markedsdirektør i Fox Kids Scandinavia.

660.000 norske hjem har tilgang til Fox Kids gjennom Canal Digital, Telenor Avidi, UPC og Telenor Vision.

Til toppen