AVTALER & KONTRAKTER

Basefarm får avtale med Sparebank 1

Gjelder drift av IT-infrastruktur.

Ansvarlig bank og finans Arne Petter Omholt (tv) og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm har signert driftsavtale med konserndirektør IT Eivind Gjemdal og prosjektleder Nora Midtsund i SpareBank 1.
Ansvarlig bank og finans Arne Petter Omholt (tv) og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm har signert driftsavtale med konserndirektør IT Eivind Gjemdal og prosjektleder Nora Midtsund i SpareBank 1. Bilde: Basefarm
22. des. 2011 - 11:49

Basefarm melder at de har vunnet et anbud for en driftsavtale med Sparebank 1 Gruppen. Avtalen har en verdi på mellom 25 og 40 millioner kroner.

Teknologidirektør Bent Kristiansen i Sparebank 1 sier at Basefarm har dokumentert svært god kvalitet på infrastruktur, har rett kompetanse og kan tilby et bredt spekter av tjenester. Han og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm er innstilt på at samarbeidet skal utvikles i årene framover, med nye produkter og tjenester.

Kvarme sier han ser på avtalen som en tillitserklæring, etter målbevisst arbeid mot bank- og finanssektoren.

Basefarm har fra før IT-driftsavtaler med flere store aktører innen bank og finans, blant dem SG Finans, Bank Norwegian og Länsförsäkringar.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.