AVTALER & KONTRAKTER

Basefarm får avtale med Sparebank 1

Gjelder drift av IT-infrastruktur.

Ansvarlig bank og finans Arne Petter Omholt (tv) og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm har signert driftsavtale med konserndirektør IT Eivind Gjemdal og prosjektleder Nora Midtsund i SpareBank 1.
Ansvarlig bank og finans Arne Petter Omholt (tv) og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm har signert driftsavtale med konserndirektør IT Eivind Gjemdal og prosjektleder Nora Midtsund i SpareBank 1. Bilde: Basefarm
22. des. 2011 - 11:49

Basefarm melder at de har vunnet et anbud for en driftsavtale med Sparebank 1 Gruppen. Avtalen har en verdi på mellom 25 og 40 millioner kroner.

Teknologidirektør Bent Kristiansen i Sparebank 1 sier at Basefarm har dokumentert svært god kvalitet på infrastruktur, har rett kompetanse og kan tilby et bredt spekter av tjenester. Han og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm er innstilt på at samarbeidet skal utvikles i årene framover, med nye produkter og tjenester.

Kvarme sier han ser på avtalen som en tillitserklæring, etter målbevisst arbeid mot bank- og finanssektoren.

Basefarm har fra før IT-driftsavtaler med flere store aktører innen bank og finans, blant dem SG Finans, Bank Norwegian og Länsförsäkringar.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.