KORTNYTT

Basware med SAP-sertifisering

BasWare har oppnådd dobbel SAP sertifisering for sin BasWare anyERP adapter.

19. sep. 2005 - 10:24

Som en utvidelse av et selskaps eksisterende ERP system forsterker BasWares Enterprise Purchase-to-Pay løsningen kontrollen og styringen av finansielle prosesser ved å legge til verktøy som bidrar til automatisert prosessering av innkjøpsfaktura, e-faktura og arkivering.

I tillegg blir forretningskritiske finansielle prosesser strømlinjeformet og automatisert.

”SAP® Certified Interface og ”Certified for SAP® NetWeaver™” godkjenning garanterer kunder sømløs integrasjon av BasWare`s Enterprise Purchase-to-Pay programvarer med ERP-systemer.

For kunder av både BasWare og SAP er det viktig med sømløs integrasjon mellom disse to kritiske systemene. BasWare`s integrasjon med SAP gjør det mulig å utnytte og bruke ERP systemet mer effektivt, som igjen bidrar til bedre kontroll, kostnadsbesparelser og prosess forbedringer.

BasWare anyERP adapter gjør det mulig med rask integrasjon av BasWare produktene med SAP systemer, som inkluderer SAP R/3 4.5B, Enterprise 4.7 og SAP ECC 5.0. Kombinert med BasWare Enterprise Purchase-to-Pay produktporteføljen, gir det en meget effektiv måte å håndtere fakturaer på.

BasWare anyERP adapter er utviklet på BasWare Solution Plattform som er basert på Microsoft.NET teknologi. Denne plattformen er fundamentet for neste generasjon finansielle applikasjoner fra BasWare.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.