Bates-sjef slutter etter 11 år

Administrerende direktør Jan-Erik Næss i Norges største reklamebyrå-gruppe, Bates gruppen, slutter i sin stilling.

Administrerende direktør Jan-Erik Næss i Norges største reklamebyrå-gruppe, Bates gruppen, slutter i sin stilling.

Jan-Erik Næss (45) har vært i reklamebransjen i 21 år. De siste elleve årene har han vært henholdsvis administrerende og viseadministrerende direktør i Bates gruppen, skriver Finansavisen.

Bates-gruppen omfatter i dag Bates reklamebyrå AS og Bates Dialog X/M og 141 Norge (sisteleddsmarkedsføring), Bates Allen Design, Bates Dessision Shop, Bates Rådgivning, AV-Kontakt (audiovisuelt), Bates ASAP (hurtigoppdrag), Bates Film, Bates Marketing, Zenith Media Norge (tidl. Bates Media), Transit (repro, fargetrykk). Næss sitter fortsatt i styret i alle Bates-selskapene.

Han overtar også som styreformann i Bates gruppen.

- Byrået er i god form, men jeg har jobbet her så lenge at det må litt nytenkning til, sier Næss til Finansavisen. Hans videre planer er foreløpig ukjent, men selv sier Næss at han er for ung til å forlate karriérestigen. Han håper å jobbe i en annen organisasjon om ett år eller to, og tviler på at det blir i reklamebransjen.

Næss blir sittende som administrerende direktør til en ny kandidat er på plass om tre til seks måneder. Det er foreløpig uklart hvem som blir hans arvtaker.

Til toppen