BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bay dumper prisene - og går for ATM

Skal du bygge nytt eller modernisere din bedrifts lokalnett? Da kan det være lurt med en telefon til daglig leder Jan Søgaard i Bay Networks. Selskapet varsler nå sterkt reduserte priser på multiprotokoll-ruting.

Øystein Kvistad
21. mai 1997 - 18:21

Svitsjing, med både OSI-lag 2 og lag 3- funksjonalitet, er en av hjørnestenene i Bay Networks strategi for såkalt Adaptive Networking som skal utvikle dagens nettverk til morgendagens IP-optimerte nett. Utviklingen for dagens nettverk drives av tre krefter: Den økende interessen for Internett, den stadig sterkere rollen for den standardiserte Internett-protokollen (IP), samt kostnadseffektiv maskinvare basert på ASIC-teknologi.

- Gjennom å kombinere vår erfaring og kunnskap innen ruting med avansert utvikling innen ASIC teknologi, kommer vi til å kunne presse ned kostnadene for multiprotokoll ruting til en tiendedel av dagens nivå for en IP-optimert svitsj, sier Jan Søgaard, daglig leder for Bay Networks, i en pressemelding.

I Bays strategi for svitsjing fokuseres det på at nye web-baserte tilpasninger stiller skyhøye krav til båndbredde og IP-ytelse og at ramme-teknologi kommer til å dominere i år 2000. Dessuten konstaterer Bay Networks at de tre variantene av Ethernet (Ethernet, Fast Ethernet og Gigabit Ethernet) og ATM, kommer til å drive utviklingen innen nettverksområdet.

- Det finnes ingen universalløsning. For kunder som behøver raskere løsninger enn dagens ruter-baserte nett er ramme-svitsjede nett et alternativ. For dem som vil bygge nett med maksimal skalerbarhet og fleksibilitet er ATM løsningen, mener Søgaard.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.