Bayonette utvider til 10 gigabit

Kjent for uhørt rimelig fiber til bedrift.

Bayonette utvider til 10 gigabit
Bayonettes egenkonstruerte DWDM (dense wavelength division multiplexing) splitter lys i opptil 160 kanaler over samme fibertråd. Kapasiteten per linje er 1,6 terabit per sekund. Bilde: Bayonette

I fjor høst sto oppstartbedriften Bayonette fram med et tilbud til bedrifter i Oslo-området om gigabit-linje for 2490 kroner per måned. Konseptet deres med gunstige partnerskap og egenutviklet utstyr er grunnlaget for at de kan tilby en så lav pris.

    Les også:

Nå melder selskapet at de har åpnet en ny node på Skøyen for å kunne trappe opp tilbudet til de mange bedriftene i dette området. Samtidig går de ut med et tilbud om 10 gigabit per sekund tilgang til deres skytjeneste HydraCloud.

HydraCloud tilbyr leie av serverkapasitet, lagring, virtuelle pc-er og tilhørende driftsverktøy.

Teknologisjef Arve Paalsrud sier at bedrifter kan ha hele eller deler av datarommet i HydraCloud: De skal uansett få 10 gigabit tilgang og null ruterhopp.

– Dette er dedikert hastighet inn til tjenestene i HydraCloud, og vi vil selge 10 gigabit per sekund sammen med tjenester i skyen. Hastigheten ut mot internett påvirkes ikke av dette tilbudet, sier Paalsrud.