BEA og Mercury sammen om optimering

BEA og Mercury har gått sammen om en livssyklusløsning for å optimere applikasjoner.

BEA og Mercury har gått sammen om en livssyklusløsning for å optimere applikasjoner.

På sitt store kundearrangement BEAworld 2005, har BEA kunngjort en samarbeidsavtale med Mercury, slik at de to selskapene tilbyr en samlet livssyklusløsning for å optimere applikasjoner

Løsningen innebærer at Mercury Diagnostics Profiler blir knyttet sammen med en ny versjon av BEAs WebLogic og JRockit. I tillegg skal Mercury integrerer BEA Mission Control Diagnostics Toolset i alle nye versjoner av Mercury Diagnostics. I tillegg vil BEA anbefale Mercury Diagnostics og Mercury LoadRunner som foretrukkede løsninger for ytelsesstyring

Partene tror den nye løsningen vil hjelpe kunder til å levere nøyaktige, pålitelige og målbare resultater fra SOA (Service Oriented Architecture)-initiativer.

Mercury og BEA vil gi kunder som bruker WebLogic og JRockit tilgang til bransjens ledende diagnostiseringsprodukt for å løse problemer med applikasjonsytelse, samt avdekke minnetap i forretningskritiske applikasjoner. Dette skal gi BEAs kunder nye muligheter til ytelsesdiagnostikk i sine utviklingsmiljø.

Mercury Diagnostics beskrives som en fullstendig livssyklustilnærming for å styre, overvåke, diagnostisere og løse kritiske utfordringer på tvers av applikasjonens livssyklus. Dette lar brukere ta utgangspunkt i sluttbrukerens forrentningsprosesser, for så å dykke ned i applikasjonens komponenter og systemlag for å identifisere flaskehalser.

BEA JRockit Mission Control presenteres som en suite med diagnostiseringsverktøy, spesielt laget for å gi kunder større tilgang til WebLogic-stakken for å kunne overvåke, styre, se tverrsnitt og avdekke minnetap og ytelsesutfordringer som kan oppstå under utvikling.

Til toppen