BEA skal utvikle i Amsterdam

BEA Systems har åpnet sitt første europeiske applikasjonsutviklingssenter for nettløsninger. Senteret, som ligger i Amsterdam, kan tilby avansert brukerstøtte og opplæring, i tillegg til totale e-handels-løsninger og applikasjonsutviklingstjenester.

Et liknende utviklingssenter finnes allerede i USA, og har vært en stor suksess, skriver BEA Systems Norge i en pressemelding.

Med det nye senteret i Amsterdam ønsker BEA å gi sine europeiske kunder enda bedre oppfølging. Det europeiske senteret kan tilby prosjektekspertise i Java/Entreprise Java Beans (EJB), C++, samt utviklingsløsninger på BEA WebLogic Server, BEA WebLogic Enterprise, BEA Tuxedo og BEA WebLogic Commerce og Personalization Servers. Blant de første til å benytte seg av senterets tjenester er svenske Vattenfall og britiske Abbey National Bank.

- Vi valgte Amsterdam som base for vårt europeiske applikasjonsutviklingssenter fordi det ligger sentralt i Europa, sier Sam Cece, president i BEAs E-Commerce Services Division, i pressemeldingen.

BEA Systems leverer løsninger for integrerte programvareplattformer som hjelper bedrifter med utvikling, distribusjon og administrasjon av applikasjoner. Løsningene integrerer eksisterende system og kan kjøres i mer enn 40 ulike miljøer som for eksempel stormaskiner, Unix og Windows NT. Selskapet har levert løsninger for elektronisk handel til store selskaper i hele verden, deriblant Amazon.com, Federal Express, E*Trade, United Airlines, DIRECTV, Qwest og Nokia. BEA Systems har mer enn 2000 ansatte ved mer enn 70 kontor i 29 land, og har sitt hovedkontor i San Jose i California. Det norske kontoret ligger på Lysaker utenfor Oslo og sysselsetter 12 personer.

Til toppen