Bedre ADSL-tjenester i vente

Telenor vil tirsdag annonsere nye og bedre ADSL-tjenester rettet mot privatmarkedet.

Telenor vil tirsdag annonsere nye og bedre ADSL-tjenester rettet mot privatmarkedet.

I midten av februar ble det kjent at Telenor hadde planer om å gjennomføre kutt i prisene til selskapets ADSL-tjenester. Siden den tid har flere nettsteder publisert en oppdatert produktoversikt som angivelig skal stamme fra kilder i Telenor. Oversikten forteller at prisen for de ulike produktene ikke vil endres, men også at de ulike abonnementsformene enten vil få høyere nedlastingshastighet, høyere nedlastingskvote eller begge deler.

Telenor vil ikke avsløre om dette stemmer før under en pressekonferanse i morgen, men forteller i en foreløpig pressemelding at det under pressekonferansen vil presenteres nye bredbåndstjenester rettet mot privatmarkedet.

- Den nye ADSL-porteføljen er basert på tilbakemeldinger fra markedet. Disse endringene vil gjøre oss mer attraktive og gjennom dette tror vi at enda flere kunder vil velge bredbånd fra Telenor, sier Berit Kjøll, direktør i Telenor Divisjon Privatmarked, i pressemeldingen.

Telenor er Norges klart største leverandør av ADSL-tjenester til privatmarkedet. Dette til tross for at selskapets tjenester i mange tilfeller er dyrere enn konkurrentenes tilbud, at det i de fleste av abonnementsformene er satt en grense for hvor mye brukeren får laste ned hver måned, samt at den maksimale nedlastingshastigheten tilgjengelig fortsatt er 1024 kb/s.

Det siste året har Telenors markedsandeler for ADSL-tjenester sunket fra 67 til 61 prosent.

Til toppen