BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bedre JPEG på Mac

Equilibrium slapp onsdag DeBabelizer 3 for Macintosh som gjør det enda enklere å konvertere, manipulere og optimalisere grafiske filer.

Jens T Kanden
26. feb. 1998 - 09:42

I versjon tre er det lettere å behandle mange bilder på en gang gjennom en automatisert funksjon for satsvis (batch-) kjøring. Gjennom et dialogvindu kan man sette en rekke parametere for hele satsen med bilder. Et interaktivt vindu gjør at du kan forhåndsvise bildet etter en manipulering slik at korreksjoner kan gjøres før den reelle kjøringen.

Programmet har bedre dra-og-slipp-funksjoner som gjør det enkelt å behandle bilder direkte på dataskrivebordet ved å dra filer rett fra Finder og inn på en kjøringsliste for behandling. Kjente funksjoner som Batch Save, Batch Catalog, Batch Thumbnail, Batch SuperPalette fremkommer som knapp-funksjoner, noe som sparer tid.

Web-bilder kan enkelt behandles ved å taste inn en URL eller dra-og-slippe en HTML-fil rett i filkjøringsvinduet slik at sidens grafikk blir automatisk nedlastet, prosessert, og optimalisert. Bilder kan også lagres for bruk i andre medier.

DeBabelizer 3 støtter CMYK-bilder og har solid støtte for konvertering mellom CMYK- og RGB-formatene; i alt støtter programmet over 100 filkonverteringer.

Programmet kan kjøpes direkte fra Equilibrium over nettet og koster 399,95 dollar for en komplett versjon og 149,95 dollar for oppgradering fra tidligere versjoner. I Norge er det Demo AS som importerer produktet som har en veiledende pris på 4.370 kroner eks MVA. Oppgraderingen koster 1.525 kroner eks MVA.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.