Bedrifter og private brukere slakter Telenor

De små operatørene har de mest tilfredse kundene, viser en fersk undersøkelse.

Bedrifter og private brukere slakter Telenor

De små operatørene har de mest tilfredse kundene, viser en fersk undersøkelse.

Oslo (NTB): Telenor slaktes av kundene i en landsomfattende undersøkelse som måler kundetilfredshet.

Undersøkelsen er gjennomført innenfor områdene mobiltelefoni, fasttelefoni og bredbånd. I alt 3 122 privatpersoner og bedrifter er intervjuet i undersøkelsen som EPSI (European Performance Satisfaction Index) Rating står bak. Undersøkelsen er gjennomført i samarbeid med Handelshøyskolen i Stockholm og Oslo Markedshøyskole, skriver Stavanger Aftenblad.

De mindre telefonoperatørene som Chess Communication, Telio og Ventelo har flest fornøyde mobiltelefonkunder på det private mobilmarkedet. På bedriftsmarkedet scorer NetCom høyest, tett fulgt av de mindre operatørene som er best i privatmarkedet.

Telenor klarer ikke å slå de mindre selskapene på et eneste område som gjelder kunderelasjoner, og kommer særlig dårlig ut på verdi for pengene.

Telenor sier i en kommentar til Stavanger Aftenblad at kundene er blitt mer krevende, og at terskelen for å få misfornøyde kunder er senket.

Telenor ligger dårligst an både på mobiltelefoni og fasttelefoni, men gjør det noe bedre innenfor bredbånd privat. Her er likevel kundetilfredsheten lavest innenfor områdene undersøkelsen tar for seg.

Heller ikke i de andre nordiske landene eller i de baltiske statene Estland, Latvia og Litauen klarer Telenor å oppnå høy score på kundetilfredshet.

Til toppen