RESULTATERFINANS

Bedring i Dagbladet.no - men må kutte

DB Medialab har forbedret resultatet med 19 millioner fra i fjor, men må likevel redusere antall årsverk med 25 prosent.

27. sep. 2002 - 09:53

I sommer meldte DB Medialab at selskapet hadde bommet på budsjetteringen av mobile inntekter og måtte kutte mange prosjektstillinger knyttet til selskapet. I forbindelse med ferieavvikling og sommerferie ble det sendt ut e-post og tekstmeldinger til de ansatte med korte tidsfrister på tilbud om sluttpakker, noe redaksjonsklubben i Dagbladet.no reagerte kraftig på.

Les saken her:


Dette innebærer at selskapet vil sitte igjen med 25 ansatte og en mindre satsing på produktutvikling.

Likevel er selskapet på rett vei, ikke minst på grunn av at annonsemarkedet på nett er i ferd med å ta seg opp. Etter andre tertial (mai-august) er driftresultatet i selskapet på minus 8,3 millioner mot minus 19,7 millioner i samme periode i fjor. Resultatet før skatt er på minus 8,4 millioner kroner. På samme tid i fjor var det negative resultatet på hele 27,3 milioner kroner.

For hele fjor var det svært stygge tall for selskapet som sitter med en av Norges største nettaviser: Resultatet før skatt ble på minus 42.7 millioner kroner, og etter skatt, 31,1 millioner.

Les saken her:


DB Medialab er også deleier i bl.a. Start Network ASA, e-handelsbedriften Teknopolis.no AS, helsetjenesten Doktor Online og reiseselskapet Zolong. Slik presenterer DB Medialab selv sine eierforhold i andre selskaper.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.