Bekk og Aetat sliter med nettsider

Det er konsulentselskapet Bekk som har vært hovedleverandør i utviklingen av Aetats nettsider. Det bekrefter Aetats informasjonsavdeling overfor digi.no.

Nylig lå nettsidene til Aetat nede i forbindelse med oppgradering av nettsidene. I nesten en uke var flere hundre tusen brukere utestengt fra tjenestene på nettstedet, som er blant de største i offentlig sektor.

Når digi.no ringer administrerende direktør Olav Folkestad i Bekk, så vil han ikke gi noen kommentarer omkring prosjektet.

- Det er ikke vår policy å uttale oss om prosjekter som vi er involvert i som en av flere leverandører, sier Folkestad.

    Les også:

digi.no har fått tips fra brukere som mener nettsidene fungerer dårligere etter oppgraderingen. Blant annet fungerer funksjonen "ledige stillinger" slik at man ikke kan gå tilbake til hovedmenyen etter å ha klikket seg inn på en stillingsannonse. En bruker mener omfanget av stillinger blir for bredt når man søker på visse bransjer.

Aetat er sparsommelige med kommentarer omkring prosjektet som gjelder de nye nettsidene. Aetats informasjonsavdeling opplyser imidlertid til digi.no at det som skjedde ikke vil få noen konsekvenser for leverandørene.

Til toppen