RESULTATERFINANS

BEKK: - Vi er renvasket

Feiden mellom BEKK og konkurrenten Accenture (tidligere Andersen Consulting) er avsluttet. Ingen av partene kommer til å gå til rettssak etter at Accenture hevdet at en tidligere ansatt hos dem hadde tatt med seg informasjon til BEKK, som selskapet siden hadde brukt.

Sigvald Sveinbjørnsson
6. mars 2001 - 15:14
BEKK Consulting ASAccenture

Namsretten besluttet i en kjennelse fra desember i fjor at innholdet på BEKKs servere, arbeidsstasjoner samt back-up kopier skulle kopieres.

Grunnen til dette var, skriver BEKK i en pressemelding, at en tidligere ansatt i Accenture (tidligere Andersen Consulting) hadde tatt med seg intern informasjon fra sin gamle arbeidsgiver og overlevert dette til sin nye arbeidsgiver BEKK.

Datarekonstruksjonsselskapet Ibas AS har analysert materialet på de kopierte diskene. Ifølge pressemeldingen skal BEKK ikke ha benyttet informasjon fra Accenture.

Det er på bakgrunn av disse undersøkelsene at Accenture har trukket tilbake begjæringen til Namsretten, og tvisten mellom selskapene er da lagt død.

- Vi er renvasket, sier Olav Folkestad i en fornøyd kommentar til digitoday.no. Han forteller at det nå er klart at BEKK ikke har tatt informasjon fra Accenture.

- Vi ser frem til å legge saken bak oss, og i stedet møte Accenture som gode konkurrenter i markedet for teknologidrevne konsulenttjenester i Norge, sier Olav Folkestad, administrerende direktør i BEKK.

digitoday.no følger opp med kommentarer fra Accenture. Disse kommer senere på dagen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.