Benekter grisedyre mobilbilder

Kunder av Telenor Mobil skal som de første i Europa få sende bilder til hverandre. Prisen blir ikke 30-40 kroner, sier Telenor Mobil.

I løpet av våren skal Telenor Mobil som første europeiske mobiloperatør åpne for MMS-beskjeder, skriver Dagen Næringsliv. MMS er det nye beskjedformatet som lar deg sende blant annet bilder, for Nokia 7650 har innebygd kamera og lar deg både ta og sende bilder.

Men Telenors MMS-tjenesten blir svinedyr, 30-40 kroner estimerer Dagens Næringsliv. Men dette benekter Telenor Mobils informasjonssjef Sigurd Sandvin. Han tror avisen har kommet frem til prisen gjennom å regne på prisen for bruk av GPRS. - Det vil ikke koste 30-40 kroner, lover Sandvin til digi.no, men han vil ikke fortelle noe om hva prisene kommer til å bli.


MMS-beskjeder krever at du har en telefon som kan sende data med det raskere GRPS-systemet.

- Vi skal lage en massemarkedstjeneste. Vi ønsker ikke å utelukke tenåringene, det er de som står for størstedelen av beskjedmarkedet, sier Sandvin.

Han påpeker at prisene på MMS vil variere. Det er særlig muligheten til å sende bildeserier som illuderer video som blir dyrt.

Til toppen