Benekter raskt salg av Opplysningen

Telenor Venture-sjef Rune Rinnan benekter at Opplysningen skal selges nå, men sier det bare er et spørsmål om tid.

Telenor jobber med å selge Opplysningen som driver nummeropplysningstjenestene 1881, utenlandsopplysningen 1882 og nettstedet opplysningen.no, skriver Klassekampen.

Dette skal ha kommert frem under selskapets julebord under talen til markedsdirektør Per Thomsen.

    Les også:

Men det er ikke Telenor som eier Opplysningen, selskapet ble solgt til Telenors investeringsfond Telenor Venture. Og Telenor Venture-sjef Rune Rinnan benekter et konkret arbeid med salg.

- Det er ikke besluttet å selge selskapet nå. Men på et eller annet tidspunkt vil Opplysningen bli solgt. Levetiden på fondet er tre og et halvt år og vi leter etter fortløpende etter partnere for alle selskapene vi har investert i, påpeker Rinnan overfor digi.no.

Rinnans oppkjøp av Opplysningen har truffet godt - det er en voldsom fokus på markedet for søk og katalogoppføringer. Både Google presser på og nylig kjøpte Findexa opp Eniro.

Ser dere for dere et langsiktig eierskap der dere skal vokse organisk i noen år før dere selger, spør digi.no, men får ikke noe konkret svar.

- Interessen er stor og det er fortløpende interesserte partnere som kontakter oss. Første henvendelse kom dagen etter vi hadde overtatt Opplysningen fra Telenor, forteller Rinnan.

Til toppen