Bente Sollids jobb finnes ikke

Stillingen som sjefsstrateg i Cell Network finnes ikke. Det var denne jobben Bente Sollid sa nei til da hun ikke fikk stillingen som sjef for Cell Network i Norge. Heller ikke Marcus Bäcklund blir med videre.

På den ekstraordinære generalforsamlingen i Cell Network/Mandator tirsdag, ble fusjonen mellom de to selskapene endelig formalisert. Der ble også lederkabalen for selskapet offentliggjort.

Overraskende nok eksisterer ikke stillingen som direktør for strategi, Chief Strategic Officer, i Cells ledergruppe.

Ingen bærer denne tittelen. Denne stillingen skulle kles av Bente Sollid, tidligere direktør for Cell Network i Norge. Men etter hun sa nei har det ikke kommet inn noen erstatning.

Ingen i Cells konsernledelse vil kommentere overfor digi.no om denne stillingen har vært "spesialdesignet" for Bente Sollid.
Les mer om Bente Sollids avgang:
Bente Sollid forlater Cell Network

Marcus Bäcklund, konsernsjef i Cell Network før fusjonen med Mandator, skulle egentlig ha sittet i styret i Cell Network etter fusjonen med Mandator. Han har nå trukket seg fra dette vervet og vil ikke ha noe formelt forhold til Cell Network.


- Jeg hadde så mange slike verv. Dette ville blitt en overbelastning, samtidig som styret i Cell er meget sterkt allerede. Jeg føler meg vel med det, sier Marcus Bäcklund til digi.no.

Bäcklund har tidligere uttalt til digi.no at han er på vei til andre prosjekter, men han holder tett om hva dette er.

Les mer om Bäcklund:
Cell-toppsjef trekker seg

Til toppen