Best i Europa på innkjøpssystemer

BasWare er kåret til Europas ledende leverandør av elektroniske innkjøps og faktura-håndteringssystemer.

BasWare er kåret til Europas ledende leverandør av elektroniske innkjøps og faktura-håndteringssystemer.

BasWare Corporation, som er en leverandør av elektroniske innkjøps- og faktura-håndteringssystemer, er i Forrester Wave™ : ”Accounts Payable EIPP markedsrapport for tredje kvartal 2005 ” blitt kåret til Europas ledende leverandør av løsninger for elektronisk faktura og betalingsformidling.

Denne uavhengige rapporten blir i stor grad benyttet som et viktig verktøy for bedrifter og organisasjoner som ønsker detaljert kunnskap om markedet innenfor elektroniske innkjøps- og fakturahåndteringssystemer. Rapporten vurderer de ledende leverandørene basert på 74 forskjellige kriterier.

I rapporten oppnådde BasWare betydelig høyere gjennomsnittlig total- score sammenlignet med sine europeiske konkurrenter og er samtidig også vurdert som et reelt alternativ på det amerikanske markedet.

BasWare ble vurdert spesielt sterke innenfor områder som: Arbeidsflytskapasitet, transaksjons synlighet, multi-way matching og rapporteringevne på tvers av alle kontoers betalingsfunksjoner. Utgiverne av rapporten forventer å se flere europeiske leverandører følge etter BasWare og tilføre tilsvarende funksjonalitet til egne løsninger.

BasWare ble også vurdert som den beste løsningen for globale selskaper innenfor ulike kategorier som teknologi, kundestøtte og for å være ”en god løsning for globalisering”. BasWares løsning var implementert i flest land sammenlignet med andre som var med i undersøkelsen.

Forrester anerkjenner dessuten BasWare`s strategi og tilstedeværelse i markedet der selskapet får høyeste score innenfor satsing på forskning og utvikling samt antall ansatte som er dedikert til EIPP. Forrester sier: ”BasWare har den største markedsandelen av alle leverandører og er markedsleder med flest installasjoner og med det største salgsvolum”.

Til toppen