BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bestill hotellrom via mobilen

Skandinavias største hotellkjede oppretter en egen WAP-tjeneste for de som ønsker å bestille hotellrom ved hjelp av mobiltelefonen.

Vaktsjef
24. jan. 2000 - 07:11

Det er medlemmer av Scandic Club som nå får muligheten til å reservere hotellrom blant Scandic Hotels 131 hoteller i ti land.

Tjenesten er basert på en løsning fra Nokia - fra WAP-konfigurerte håndsett til Nokias WAP-server, opplyser det finske mobilselskapet i en pressemelding.

I løpet av våren vil Nokia også kunne tilby Scandics mest trofaste kunder et spesialtilbud på Nokia 7110, som er den første WAP 1.1-kompatible telefonen

Hotellreservasjonstjenesten integrerer WAP-tjenesten med hotellkjedens eksisterende system for kundeservice. Verdien av denne typen tjenester er større en summen av dens komponenter, ifølge Nokia, som i pressemeldingen opplyser at partneren Nocom AB står for den praktiske leveransen av WAP-løsningen.

- Dette er det første steg i utviklingen av mobiltjenester til våre kunder, sier Roland Nilsson, administrerende direktør i Scandic Hotels. Selskapets forretningsvisjon er ifølge pressemeldingen " at alle som bor på Scandic skal få mer enn de forventer for mindre enn de tror. Uansett om de reiser privat eller i forbindelse med jobb."

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.