RESULTATERFINANS

Betaler deg for å motta reklame

Et norsk selskap med utspring i Gründerskolen har en ny forretningsidé innen SMS-tjenester.

Tjenesten EasyCash.no ble lansert tidlig i vinter av studenter som har gjennomført Gründerskolens program i Singapore. Studentene har vunnet en pris for tjenesten som bygger på en helt spesiell forretningsidé, der abonnentene tjener penger på å motta informasjon fra betalende annonsører.

EasyCash.no registrerer abonnentenes eller medlemmenes mobilnumre. Medlemmene mottar 50 kroner som et engangsbeløp og 50 øre for hver SMS-melding de mottar fra annonsørene.

- Vi har som mål å bli Nordens ledende distributør av kommersielle budskap via mobiltelefonen. Tjenesten EasyCash.no har allerede rukket å få flere tusen brukere, sier daglig leder Geir Sand i InCent Services til digi.no.

Han understreker at informasjonen skal være av verdi for brukerne og baseres på hvilke ønsker brukerne oppgir. Dette kan være alt fra restbilletter på teateret, informasjon om konserter, studentarrangementer, kinofilmer, spillnyheter eller salg på musikk. Brukerne kan til enhver tid endre kriteriene eller begrense antall meldinger.

Sand forventer å gå med underskudd en god stund til, men håper at 2006 kan snu.

Et nytt tilbud fra EasyCash.no er gratis oppfylling av medlemmenes kontantkort. Tilbudet gjelder i første omgang kunder hos Telenor, Netcom og Sense, men vil bli utvidet til alle typer kontantkort innen kort tid.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.