BEDRIFTSTEKNOLOGI

Betatestere: -Windows Me blir forsinket

Flere betatestere melder at Windows Me, den kommende etterfølgeren til Windows 98, inneholder så mange feil at operativsystemet kommer til å bli kraftig forsinket.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
14. mars 2000 - 10:29

Når Windows Me blir ferdig, vil operativsystemet ifølge Microsoft være en langt mer oppdatert og stabil plattform for vanlige PC-brukere som ikke ønsker å oppgradere til Windows 2000. Tidligere har talsmenn for selskapet opplyst at Windows Me kommer på markedet i juni, men nå er det ting som tyder på at Microsoft kan komme til å måtte revurdere denne datoen.

Ifølge News.com melder nemlig flere betatestere at Windows Me per i dag har langt flere feil enn det som er normalt på dette utviklingsstadiet. Betatesterne mener at Microsoft driver utviklingen alt for fort framover uten å ta særlig hensyn til tilbakemeldingene det får fra testerne.

En talsmann for Microsoft benekter disse opplysningene.

- Betaprosessen er designet for å oppfordre testerne til å komme med feedback. Feilrapporter er ikke bare ønskelige, men nødvendige, sier talsmannen til News.com.

- Jeg kjenner ikke til noen av disse påstandene, eller til informasjon som vil karakterisere prosessen som noe annet enn rutine.

Andre deltakere i Microsofts betatestgruppe sier også at utviklingen av Windows Me går etter planen og at det ikke er noen indikasjoner på at Windows Me ikke vil komme i butikkene innen månedsskiftet juni/juli.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.