FORBRUKERTEKNOLOGI

Betaversjoner innleder ny Windows Live-bølge

En rekke av Microsofts Live-produkter, inkludert Live Messenger, er nå tilgjengelige i nye betaversjoner.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. sep. 2008 - 10:15

Windows Live er Microsofts samling med programvare og tjenester som ifølge selskapet skal hjelpe brukeren med å få tak i informasjon fra enhver enhet og å holde kontaktet med mennesker brukeren bryr seg om.

Windows Live ble lansert for fullt i 2006 med Live-utgaver av eksisterende produkter som Messenger, Hotmail og Spaces, men en rekke av de mer enn 40 Live-produktene som den gang ble nevnt, har i alle fall foreløpig ikke blitt gjort tilgjengelig. Mye tyder på at det heller ikke vil skje.

I 2007 kom Microsoft med en ny Live-bølge, denne gang med helt nye produkter, inkludert Mail, Photo Gallery og bloggverktøyet Writer, samt flere tjenester, inkludert Events, SkyDrive, Calendar og Family Safety.

Nå er selskapet i gang med å bygge opp den tredje bølgen med Live-produkter. Dette gjøres i første omgang ved å tilby betautgaver av oppgraderinger til Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer, Toolbar og Family Safety.

Felles installasjonsverktøy for de nye Windows Live betautgavene.
Felles installasjonsverktøy for de nye Windows Live betautgavene.

Microsoft har foreløpig ikke laget noen oversikt over alle nyhetene, men det går fram at blant annet Live Messenger 2009 har fått en helt ny design som skal være enklere å tilpasse for den enkelte bruker. Man kan nå se en oversikt over endringer kontaktene nylig har gjort i sine profiler og det skal være enklere å dele bilder ved å dra dem rett over i chattevinduet. Det skal også være en del nyheter knyttet til det personlige bildet som vises i chattevinduet, inkludert muligheter til å relatere valget av bilde til bruken av smilefjes.

Alle betaversjonene er tilgjengelig på en rekke språk på denne siden.

    Les også:

Windows Live Messenger 2009 beta
Windows Live Messenger 2009 beta
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.