RESULTATERFINANS

Bid2Day legger ned i Danmark

Auksjon på Internett tjener ikke penger fort nok. Nå stenger Scandinavia Onlines deleide Bid2Day i Danmark. Den svenske og norske virksomheten skal heller ikke føle seg trygg.

Ole-Andreas Krohn
8. jan. 2001 - 16:14

Auksjonsstedet på Internett Bid2Day International stenger nå virksomheten i Danmark.

Ifølge den danske avisen Berlingske Tidende er det kroken på døren fra utgangen av januar. Selskapet har ikke maktet å komme over i pluss og skal nå ikke ha mer penger til å finansiere virksomheten.

- Ja, det stemmer at vi stenger i Danmark, sier senior partner Anders Lindqvist i hovedaksjonæren IT-Provider til digitoday.no over telefon. Lindqvist ønsker for øvrig ikke å kommentere saken før han er ferdig med et møte med Traderas administrerende direktør Daniel Kaplan.

Eier av selskapet er Tradera.com, som igjen eies av blant annet Scandinavia Online ASA med 22 prosent.

Bid2Day i Danmark skal ha et løpende underskudd på 100.000 danske kroner i måneden og ingen utsikter for overskudd før om halvannet år. Danskene sier dermed opp sine fem medarbeidere.

Også i Norge og Sverige skal arbeidet være i gang med å redusere kostnadene i et forsøk på å forlenge perioden selskapene har til å vise sin egen overlevelsesevne.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.